Kalau Saya dapat RM300...!!






Kalau Saya dapat RM300 First skali saya akan belanja family
saya makan di restoran yang xpernah pergi..
Then, of course saya akan beli baju dengan kasut yang selama
ini saya lihat dari jauh je..Sebab tak cukup duit..hahaha..
Then, yang lebih2 tu saya akan beli wedjes KFC banyak2..
sebab saya gilakan WEDJES KFC..
Lastly..but saya akan spend kan jgak rm50 dlam bank saya..
Untuk kegunaan di masa hadapan..

Moga murahlah rezeki saya..:)

Syarat2 & Cara penyertaan kontest ni
  1. Harus follow blog i dan like fanpage INTBM
  2. Anda hanya perlu masukkan dan buat satu entri di blog anda bertajuk "Kalau Saya dapat RM300" post dalam bahasa melayu atau english je ye.. kang kalau bahasa lain xpandai baca la pulak.. hehehe
  3. korang perlu masukkan sekali banner contest dan link kan terus ke blog ni
  4. tag 1-3 orang kawan korang dan encourage dorang utk join sama. Sharing is Caring =)
  5. lepas dah publish entri boleh submit link di ruangan komen ye
  6. tarikh tutup penyertaan pada 15 Julai 2011 dan korang perlulah submit penyertaan korang sebelum pukul 11.59pm ye

TAG



Dah Baca? Like dan Comment la =)

1 Kata-Kata Pujangga:

Nur said...

thanks tag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015