Hari Yang Amatlah Malang !

Harini adalah hari yang SANGAT MALANG bagi aku..
Nak tau sebab apa..??

Tak nak tau punn nak gitau gak..
Sungguh menyayat hati kisah aku ni..

Oral test> 21/30
Karangan> 60%
Rumusan BM> 22/30

DAN...

Kelas Sivik minggu depan kumpulan aku kena buat forum..
Pasal penderaan kanak-kanak..
Pastu aku nak jadi pengerusinyer..
Tapi kawan aku punn nak gak..
So kitaorang osom 2kali..

dua2 tu aku kalah..
Pastu nak wat pemilihan sape yang akan jadi mangsa..
Aku taknak..nak jadi ahli panel..

Pastu kitaorang pun maen osom gak..
AKU KALAH jugak..

Pastu buat lagi undi pakai kertas..
Sebanyak 2kali..

Keputusannya adalah..


AKU JADI MANGSA GAK..
Dua kali undi..
dua2 tu aku dapat MANGSA..
Empat kali aku kalah..


Perghh..malang2..

p/s>bagilah tips camner nak lancar baca teks english..
terbelit2 lidah aku baca..

Terima kasih sudi baca..:(

Dah Baca? Like dan Comment la =)

12 Kata-Kata Pujangga:

Nadhirah-chan said...

wahhh masuk forum . saya suka forum muehehehe ^^ good luck nanti yer ;)

Miecyber said...

Pasti ada hikmah di sebaliknya...

" Say No " Loji Nuklear Di Malaysia

akmal said...

kadang2 benda yg kita tak suka tu lah yg terbaik sebanarnya..(",)

moga dpt buat yg terbaik!

ibu addin dan nasa said...

Usaha lagi dan terus usaha. Terkenang zaman belajar kat U...penuh pahit manis :)

Hafzan Sarah said...

tips ye..
rajin2 nyanyi lagu omputeh selalu..kalo yg rap lg bagus..hehe
then kalo nak bunyi slanga ala2 omputeh pure gigit somthing guna gigi depan masa sebut word tu..huhu..insya-Allah jadi
btw,
fighting!!

Qaseh dalia adelia said...

bukan malang tapi bertuah hehek

pwincess Lov3y dOv3y said...

hahahaha..malang yang tak berbau la...

Ain Atika Zailani (PAL) said...

dugaan tuh...ehehhe

Azza Firza said...

agagagaga, pelajar kan ? haruslah belajar, kikik

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

oh no..thanks...welcome....heheh simple2 je nana tahu..heheheh

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

jgn kata malang yew....BERTUAH! itu satu dOa taw!

pepun kina dOakan farhana cemerlang dlm ape jua.amin...

p/s: anda di TAG! KLIK SINI

aleen aiden said...

hahah.4kali kalah dalam sehari ye.bley buat pans hati jugak 2 sbenarnye.kamoo chil2 je keyh. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015