Lagu Yang Menyedihkan Hati

Ingat tak post aku beberapa hari lepas yang

Lepas tu aku pun dengar la lagu ni..
Opick>Tiada duka yang abadi..

Pergh..sedeyh kowt..
Menangis aku dengar lagu tu..
Aku mainkan lagu tu lebih 20 kali sehari..
haha..

Ni aku sempat nak bagi lirik jerr..
Nak upload lagu tu..mengambil masa la plak..



Tiada duka yang abadi didunia
Tiada sepi merantaimu selamanya
Malam kan berakhir hari kan berganti
Takdir hidup kan dijalani

Tangis dan tawa nyanyian yang mengiringi
Hati yang rindukan cinta dijalan-Mu
Namun ku percaya hati meyakini
Semua akan indah pada akhirnya


Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini


Waktu berputar rebulan dan matahari
Bunga yang mekar akan layu akan mati
Malam kan berakhir hari kan berganti
Takdir hidup kan dijalani


Perkataan yang special tu la menyebabkan aku sebak dengar lagu ni...
Mulalah nak ingat zaman lampau..

Sedih tak korang..??
Tak sedih..??Nak merajuk la..
Haha..gurau..

Doakan yang terbaik untuk saya ek..
Walaupun SPM tahun depan..
(gaya cam nak SPM jer taunn ni kan2..)
^_^


Dah Baca? Like dan Comment la =)

8 Kata-Kata Pujangga:

MyzaLuna said...

Good luck *in advance* for your SPM! ^-^
Hehe, ni lagu dalam Kasyaf Imani ek?
Huhu, myza tak nengok lagi cerita tu..

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

wah...sedihnyer dia...mesti da hafalkan liriknye..kalu 20kali dgr sehari...kalula buku exam tu leh buat lagu..semua kiter da hafal kan...senang nak ambik exam nnti...

Iris Asli said...

waa.. part huruf besar tu sangat mengundang sebak. but apapun, semua yang terjadi itu ada hikmahnya yang satu hari nanti kita akan faham kenapa kita ditakdirkan sebegitu.. its the matter of time, rite? ;)

cik purple said...

hahaha akak pun kalo da suke, dr pg smpai petang asik pusing lagu same je..hahaha tak pe2 itu normal..gudluck tau spm tahun depan..da tau ke nak jd ape???nak amek kos ape nt lepas spm???cita2 kena clear tau..hehe

aeda said...
This comment has been removed by the author.
aeda said...

lagu ni mmg sedey...huhu..tp best..i like...
part tulisan yg dibesarkan tu sedey..huhu
anyway gud luck spm thn depan dear.

nAMe yaNG PaNjANg RosIaHaNiN ZahARi said...

bes lagu ni walau seday

Nur_Ma"Khairatun Hisan" said...

~Dlm kehidupan,yg penting adalh sejauh mana kita tlh melangkah dr tempat kita b'mula.Kita xpunya pilihan utk menentukn tempat kita b'mula krn itu adalh takdir Allah.Ttp kita mempunyai kemampuan utk memilih ke mana dan bagaimana kita melangkah.Di dlm langkah itu pasti akn diberi ujian.Namun ujian itu bkn utk ditangisi ttp utk menguatkn keimanan kita kpd Allah swt.~iluvislam~ May Allah bless us,gd luck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015