Maaf ! Anda Tidak Terpilih Untuk Menyertai PLKN !



Rasanya ini berita happy atau tidakk happy bagi aku?
Actuaally agakklahh happy sebab tak terpilihh~hohoho~

Ada juga keinginan nak sertai plkn tapi satu perkara je yang menyebabkan aku tak nak setai plkn ialah PASTI ADA PANJAt TEMBOK BEGHIBU2 METER TINGGI
tu yang amat2 tak disukai dan memang aku takkan pass lepas tembok cina tu=P


Aku tak dapat maybe sebab angah aku pernah dapat PLKN ni sebab orang biasa cakap dalam family cuma sorang je yang akan dapat or gilir2 adik beradik..Tak tau sejauh mana kebenarannya~


Bagi sesiapa yang sebaya denganku yang belum cek lagi samaada dapat atau tidak boleh klik tajuk kat bawah ni..
Dia ada tiga server pilih je memane~


Ragam orang2 yang dapat PLKN ni:
Budak lelaki : *Anda terpilih PLKN* *Pegang rambut* BOTAK??!!!
Budak perempuan : *Anda terpilih PLKN* *Pegang muka* HITAM?!!!!



Siapa pernah pergi PLKN?Share2 story..Best kan?Apa yang best?
PLKN or kerja lepas SPM?


Dah Baca? Like dan Comment la =)

10 Kata-Kata Pujangga:

Suhaz Wan said...

good luck for spm nnti..huhuhu

Nurulee said...

Next year, batch ee wajib p kan? Omaigadd. kenapa kenapa? taknak p T___T

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/three-things-in-one-e.html

onie said...

rugi kalau tak p tau :D
salam ramadhan dik...

Sally Yatiey said...

Tahniah sebab tak terpilih. hehe :D Goodluck ^_^

e_darel said...

saya dapat PLKN . sedih :(

Cik Beruang said...

adik akak kata best PLKN. hehehe. nasib baik akak pun x dapat kalau x kacau 3 bulan nak holiday. hehehehe

Wanie said...

wani x dpt plkn, tp nk pergi sngt ~~
buat rayuan jelah

✿ MisZ FieQa ✿ said...

xdapat plkn?aww..ruginyer,,,plkn best lah..huk3..pengalaman xleh lupa bila dpt kawan2 baru dari lain negeri..memang gempak..ni pun rindu naj=k jumpe dengan budak2 ex plkn nih..huhuhuhu...

ika kaisa said...

waalaikumsalam..thankyou adik sbb sudi intai blog akak...blog adik pun lawa tao?salam ramadhan k..:)

babycomel said...

tahniah sbb happy tak terpilih ;)
huhu dlm famili akak xde sorang pun dpt g plkn ni, rezeki tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015