Cerekarama Saleha TV3 (7 Julai 2012)


Cerekarama yang boleh dikatakan BEST jugakk untuk ditonton=)
Ia mengesahkan Saleha lakonan TASHA SHILLA seorang gadis istimewa yang kematian ibubapanya sejak kecil lagi..Setelah itu dibela oleh paklong dan maklongnya dan anaknya Esah yang telah berkahwin
dengan Manaf lakonan Fezrul Khan..

Persoalan cerita ini adakah Saleha dapat mencari cintanya?

Tapi part2 yang paling menyedihkan time die kena pukul dengan maklong die setelah kematian paklong die~Sangat tacingg maa~Esah plak biarr je~
Memang pendek kata lepas kematian paklong die Leha memang dilayan teruk laa oleh maklong die dengan Esah~
Tasha Shilla sangat comel berlakon macam budak2..Seriusly sangat comel bila die merengek nak beli anak patung..hahaha~Saper agree?


OST Cerekarama Saleha pon best=)

Rawan-Azharina...
Lagu Ayushita-Tuhan Beri Aku Cinta

Kadang2 nampak jugak Tasha Shilla tu layak memegang anugerah itu daripada Neelofa rite?Apa kata korang?


Dah Baca? Like dan Comment la =)

1 Kata-Kata Pujangga:

Nieysa Syahirah :) said...

hehe, kau suka tengok drama-drama kat tv eh? hoho.

aku nama je orang malaysia tapi tv jarang nak tengok. drama apa pun taktau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015