Story Untuk 3 Hari Yang Panjang !


Benda kat atas ni harus diletak kali kedua kat blog..
Kalau boleh nak letak lagi dan lagi..
Sebab setiap kali nak bukak blog akan ingat benda ni akan nampak benda ni and pikir dah belajar ke belum sebelum bukak blog..hahaha~
And one more thing tulisan tu bukan tulisan saya..hehehee~

Kadang2 terfikir jugak macam tinggi sangat je kalau nak capai
sebab aku kan pendek=P
Takdelaahh aku ni pelajar biasa2 je taklah pandai sangat macam
Nik Nur Madihah and taklah jugak bodoh sangat Fail memanjang~
Ekceli pandai itu subjektif rite?
But bila dipikirkan kembali ini takkan jadi mustahil kalau berusaha rite?
So Farhanah pleasee jangan berangan dalam kelas=P

Second story..Ekceli ini kali terakhir hupdate blog ini untuk
tiga hari kemudian..Sebab Sabtu,Ahad dan Isnin ini pergi kem
kat Tanjung Malim selama tiga hari dua malam..

Ikutkan hati tak mau pergi bukan tak nak tapi trauma..fobia..ketakutan masih dirasai sampai sekarang ni akibat kem banjir haritu..Walaupun dah berbulan lamanya berlalu tapi siapa yang lupa kenangan yang mengerikan rite?
Tapi gilerr kalau aku tak pergi?Mau cikgu tak mengamuk kalau aku tak pergi..

Tapi takpe think postip..InsyaAllah selamat pergi..Selamat menjalankan aktiviti dan selamat balik=)

Semua aktiviti time kem tu telah dibagitau awal2 ialah outdoor 100%
Takde maknernyer nak dengar segala ceramah kepimpinan dalam dewan selama berejam lamanya sampai terasa.........(make your own answer..huehehe)

And kan sampai hari Isnin kan?Sepatutnye haritu kitaorang sekolah..
And esoknya Selasa..Rasanya aku pergi sekolah tak?
Ok Tengok kepada keadaan..hahaha~



Pehal panjang sangat cerita hangpa ni?Wajiblaa panjang kan?
3 hari 2 malam kodd tak hadap blog ni~
Ok DONE! Bye korang sumer=)



Dah Baca? Like dan Comment la =)

3 Kata-Kata Pujangga:

hazfee said...

dah setkan target awal2. belajar pulak nak dapatkan A+ tu nanti

Cik Kay Jue said...

pergi kem lagi.. bestnyer tak de ceramah.. hehehe..

Sally Yatiey said...

Bestnya kalau dapat result macam tu, kan :) hee. Goodluck ! :)

Rajinnya pergi kem :D hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015