Turunkan Berat Tulang???


Sejak kebelakangan memang terserlah aku ni berlebihan berat badan..
Walaupun setiap hari aku naik pengangkutan awam jalan jauh2
berat camtu jugak..

So aku pun meluahkan kerungsingan aku pada kawan aku..
Aku cakap la aku ni dah terlebih berat badan..Tinggi aku 158cm dan berat 57kg..
Then dia terkejut..Aku pun pernah bagitau berat aku kat pegawai kesihatan..Then dia pun terkejut siap cakap aku menipu bagai..

So kawan aku pun cakap.."Aku rasa kau ni TULANG YANG BERAT"
Tulang yang berat?Ada ke?

So aku nak tanya korang...Ada ke BERAT TULANG??Bukan simpulan bahasa ye..Tulang yang berat itu maksud aku..hahaha~
Kawan aku cakap aku ni terlebih minum susu?Aku tak tau sahih ke tak benda ni~

Kalau ada camner nak turunkan Tulang yang Berat pulak??


Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

jue eddy said...

ade la berat tulang :) aku ni berat tulang. keturunan ^^ even org lg gemok dari aku. aku lgi berat --'

FarhanahAdzlan said...

@jue eddy ye ke?aku baru dengar pasal ni?so macamana nak turunkan berat tulang?gilaa arr..badan je kurus..berat lebih dari cucu gajah..hahaha~

shera haifa said...

kita berat tulang gak.. haha.. mmg btl la kan tulang kita ada berat ngn ringan.. kalau la ada cara leh turunkan berat tulang nie nak tahu gak.;)

Ain Dzaya said...

ada kowt..sbb tinggi ain 160cm dan berat ain 48kg..sedangkan badan ain sederhana jer..tak kurus n tak berisi...ain pun ase ain berat tulang..sbb ain kuat minum susu..hehehew


psstt...janji ALLAH untuk orang bakal berkahwin ♥

Hans said...

tulang aku pun berat weh
dah memang kalau kurus pun memang timbang2 mesti berat


P/S : Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 ->

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015