Jom Menggelapkan Muka !!!


Mak aku cakap muka aku dah HITAM...Lebih gelap dari orang India depan rumah aku~huhuhu~
Semua ni disebabkan aku selalu balik sekolah lambat..Stayback kat sekolah sampai pukul 5 petang..Dengan naik bas mini lagi..Kadang2 balik time panas2 cahaya matahari memancar ke kulit muka yang tak bersalah ini~

Apsal tak balik petang2 je?Kan tak panas?
Ada hari aku tusyen so tak mau balik lambat..Sebelum tusyen kena tidur selama 1 jam untuk rest kan otak~So terPAKSA la balik walaupun kepanasan dari cahaya matahari tu membakar kulit aku ni~
Mak aku kata jangan balik lambat lagi~
Ohh tidak~Minggu ni aku sangat sibuk dengan training nasyid dngan syarahan belum masuk lagi kerja pusat sumber yg tertangguh dan homework yang berlambak2 ditambahkan lagi exam awal bulan 3 ni~



Dont know how to arrange my time~Very busy ma~Mengalahkan anak menteri..huahaha~

Entah bila nak studi untuk exam bulan 3 ni dan untuk SPM~


Form 5 memang busy gaya gini ke?Cehh~


Dah Baca? Like dan Comment la =)

1 Kata-Kata Pujangga:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

all the best spm. =D

utamakan yang utama ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015