Memang Aku Berat Tulang~


Pernah aku ceritakan kat ENTRI INI yang aku ni berkemungkinan Berat Tulang..
Bukan Berat Tulang yang malas tu tau..Ini memang Tulang yang berat~

Tadi aku dah tanya kat teacher Biology aku~
Dia kata memang ada disebabkan maybe aku ni terlebih minum susu masa kecil..hahaha~

So aku pun tanyalah bagaimana nak turunkan berat tulang?
Cikgu aku kata bagus berat tulang ni~Aku pun kata lah apa yang bagusnye?Overweight disebabkan berat tulang..Bukan berat lemak..hahaha~

Cikgu aku pon kata awak kena exercise banyak lagi ni..Kurangkan makan fat~
Aku pun pikirlah dengan kepala otak sengal~Hari2 naik bas mini berat maintain je~Takkan nak kurus keding pulak kan?hahahaha~
Cikgu aku kata nanti bila beranak nanti calcium aku ni akan beralih kat anak aku..So dont worry~Nak tunggu aku beranak berapa tahun lama lagi oiiii~

Tapi kan bila calcium dah beralih kat anak nanti aku pulak yang kekurangan calcium plak..hahaha~


Siapa yang senasib dengan aku?


Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

jue eddy said...

ouh sudah tentulah anda senasib saya. haha tp aku lg teruk. aku dah lah gemuk. tulang pun keturunan berat2. haha nak buat cmne. takdir ^^

Nisa Greennnpanda said...

hoho..
bile la sy nie nk exercise...
asyik ngadap laptop aje.. "-_-

ha'ah..blog awk pun ijau, comel.. ^_^

FarahNazurah said...

awak overweight, tapi saye underweight T_T

ainulaqma said...

same!!
dah rase ade part2 badan dah kecik tapi berat x turun2. -____-""

btw, jom like sini http://www.facebook.com/pages/SweetyBeauty-Shoppe/103619356429790
thanks :)

cik fafa said...

eyeyeey.....si chantek kuat!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015