Roman Cinta Caliph Buskers MOJO AJL 29

Bismillahirrahmanirrahim :)


Haritu berkesempatan tengok AJL 29 satu jee yang tertarik iaitu Lagu Roman Cinta yang dinyanyikan oleh Caliph Buskers. 



Sampai sekarang walaupun dah dengar banyak kali lagu ni yang dinyanyikan oleh mereka di AJL 29 masih lagi berjaya meremangkan bulu roma and kadang rasa macam nak nangis haha

Korang pon mesti rasa camtu kan?



Dari hanya pemuzik jalanan sekarang di pentas AJL. Sesungguhnya rezeki Allah itu amat luas lagi2 untuk hamba yang selalu bersyukur atas segala nikmat yang diberikan :)

FB Caliph Buskers juga dari 1K sekarang mencecah 73K :D


p/s: sambil update blog lagu ni yang dimainkan banyak kali :)


Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

Farrah MF said...

Memang patut pun diorang menang best performance malam tu :)

Teena Tna said...

Baru2 ni saya ada pergi jalan TAR. Bila lalu depan sogo tu berharap caliph basker ada kat sana. Tapi mesti diorang dah sibuk kan. Pergi event masuk kat tv semua. Rezeki datang dalam pelbagai cara.... :)

Zizie Zack said...

Mmg berbakat la dorang ni.

Sheila said...

Best tengok persembahan diorg mlm tu..

FarhanahAdzlan said...

@Farrah MF yup.. kalau bolehh nak dorang jugak yang juara haha

@Teena Tna yup betul tu. rezeki Allah luas :)

@Zizie Zack yess sangat berbakat :)

@Sheila memang best. until now saya still lagi tengok kat utube perfomance dorang kat AJL :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015