Giveaway Preloved Books | Flower Crown @reaOutlet

Bismillahirrahmanirrahim :)


http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)

Kenapa aku tertarik join Giveaway ni?
Sebabbbbb hadiah dia ada BUKU FIXI :)


The more that you read, the more things you will know. The more that you learn, the more places you'll go #Dr. Seuss
_____________________________________________________
Flower Crown @reaOutlet

Ini antara Flower Crown yang terdapat di @reaOutlet.


Sekarang ni di reaOutlet buat promosi pembukaan. All the flower crown diatas ni cuma RM 10 sahaja. reaOutlet juga menerima custom design dari customers. Meh sini aii sertakan sekali pemakaian wide shawl chiffon dengan flower crown :)



Pakai flower crown Yeayy or Nayy?

YEAYYY!
  • Flower crown sesuai dengan baju/dress tu. Kan flower crown ni ala2 style English or vintage gituww. So baju tu mestilah mempunyai ciri2 yang sebegitu.
  • Bila kita pergi occasion yang memerlukan kita melawa macam Wedding or photoshoot majalah. Takdelah nampak pelik. Lawa adalaaa :)
  • Bunga2 flower crown kecil comel dan tidak sarat.
  • Kalau boleh sorokkan separuh dengan shawl so nampak macam cekak lagi nice.

NAYY!

  • Pakai dengan baju yang tidak sesuai. Eg: Baju tradisional melayu like baju kebaya or pakai tshirt ngan jeans. Ehhh. Hahh gitu rasanya..
  • Bila pergi tesco ke pasar malam ke makan tepi jalan kee..Jangan buang tebiatt yaa haha
  • Pakai dengan shawl/dress yang dah sarat dengan labuci/corak. Nampak serabut.
  • Bila bunganya terlalu besar di atas kepala kalah bunga yang ada kat jiran sebelah.
Lebih lanjut terjah Instagram @reaOutlet yaa :)

Okayy sekian sahaja entri ni. Moga2 ada luck untuk menang Fuhh Fuh *Jampiserapah* hahaha

p/s: Share jugak buku apa yang korang sedang baca dan suka baca :)



Dah Baca? Like dan Comment la =)

6 Kata-Kata Pujangga:

Nur Inani said...

good luck :D

miya amira said...

good luck....
singgah dari segmen yang sama...
jemput singgah miya punya blog...

http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html

Ayue Idris said...

best of luck dear :)

puteri kasih said...

suka buku fixi gak :)

Best of luck ye :)

Fadzi Razak said...

Good luck farhanah!

Anyway, salam singgah dari follower #3184. Dari segmen kak mia

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015