CPUV Nuffnang : Bulan April | 10 Tips Murah Rezeki

Bismillahirrahmanirrahim :)





Nak tau sebab apa sayang Nuffnang giler-giler? Sebab dia selalu bagi kita cpuv walaupun dalam sebulan dua ni agak krikkrik dengan blog akibat ke-busy-an yang agak melampau (ayat takleh bla)

Yang terbaru dapat Digi Postpaid. Alhamdulillah :)

Sempena cpuv agak mencurah2 ke ladang gandum, I nak share 10 tips murah rezeki yang baru dibaca semalam dalam blog Irfan Khairi. Sape tak kenal Irfan Khairi? Pi gugel cepat! haha

1) Menyempatkan diri beribadah
2) Memperbanyakkan istighfar
3) Tinggalkan maksiat
4) Sentiasa ingat Allah
5) Berbakti dan mendoakan ibu bapa
6) Berbuat baik dan menolong orang yang lemah
7) Tunaikan hajat orang lain
8) Banyakkan berselawat
9) Buat kebajikan sebanyak-banyaknya
10) Berpagi-pagi

Nak baca lebih lanjut pi blog beliau kayy :)
Moga2 kita semua sentiasa dimurahkan rezeki yang berkat ;)




Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

Izzati Amira said...

Alhamdulillah.. tahniah ye

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah :)

Eka Tikah said...

wah rezeki. banyak tu. hehe. tahniah ^^

Pha Is said...

tahniah.. rezeki mencurah2...

Farrah MF said...

Wahhhh, berjoget-joget cpuvnya! Tahniah, dik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015