CPUV Nuffnang Bulan Mei

Bismillahirrahmanirrahim :)


Alhamdulillah. Walaupun sangat jarang dahh laa ni bukak blog sebab busy exam nak dekat still dapat CPUV from Nuffnang lagi. Thank youu <3

3 CPUV still on going. Alhamdulillah :)





Nota Bawah: Kucing saya tengah mogok dah 3 hari tak makan sebab kehadiran anak kucing yang baru :'(



Dah Baca? Like dan Comment la =)

7 Kata-Kata Pujangga:

puteri kasih said...

tahniah farhanah...semoga makin murah rezeki :)

p/s kucing tu jeles sebab ada anak kucing baru :)

Mieya Atiera said...

Tahniah. Murah rezeki

Izzati Amira said...

waaaa..tahniahhh. meh kita klik lg olay tu. klik klik. heee

Fariehan Ibrahim said...

best nyeee!
dh lama kita xdpt cpuv nuffnang..hukkk

Detective Fiqa said...

thniahhh :D

FarhanahAdzlan said...

@puteri kasih a'ah tapi sekarang dah ok alhamdulillah :)

@Fariehan Ibrahim InsyaAllah maybe lepas ni :)

@Detective Fiqa terima kasih :) Moga kita dimurahkan rezeki ^^

^^eKaTiKaH^^ said...

tahniah. kite punya entah ape cerite. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015