Exam Mood Diaktifkan ! Misi Kurangkan Berat Badan !

Bismillahirrahmanirrahim :)

Gambar yang kunun2 study harus diletakkan atas sekali LOL

First sekali Alhamdulillah dalam tak bukaknye blog ni ada jugak CPUV from Nuffnang yang melekat kat blog ni :)


Bila tengok blog..Ohh lamanyaa aku membiarkan blog ni. Nak buat camne tuan dia lebih suka online pakai phone yang cabukk tu huehehe

Yang paling besaqq tu saya -,-

Sebenarnya baru minggu ni perasan bahawa betapa selama ini aku telah membesarkan badan aku dengan baik. Memang terkejut gila babeng bila timbang berat badan sendiri. Tergamam setengah jam. Mata dibulatkan. Macam comel je?Hahahakpuihhhaha..

BMI Obesiti 27.5. My BMI 27.4 0.o

Camera 360 pun tak mampu menyembunyikan semua jerawat =p

Ok takpe. Sekarang ni cuma mau fokus kepada exam STPM SEM 1 yang semakin hampir iaitu pada 
20/21/25 NOVEMBER 2013. Wish me luck :)

And then baru kita meneruskan misi kurangkan berat badan supaya jadi Normal dan menyucikan wajah dari sebarang bendasing. Badan sihat Otak Cergas ! Ececeh. Sebelumni takde nak pikir otak ke badan sihat ke tak -,-



So apa lagi Meh share bagaimana untuk menjadikan berat badan normal :) Nak sebut diet. Tapi macam geli pulak nak sebut haha 

Kalau orang yang kenal aku ni bila cakap Farhanah nak diet Mesti kena tanya balik 'Farhanah diet?' 'Aku yakin ini kali pertama Farhanah sebut perkataan diet' hahaha


Dah Baca? Like dan Comment la =)

24 Kata-Kata Pujangga:

Busyra Bt Takiyudin said...

pengakap... hehe.

ezyra daniel said...

good luck utk stpm nanti ye..by the way sye klik iklan nuffnang ye :)

Cik Tin said...

yeke stpm? nmpk mcm baru form 3,kecik jer..hee..
btw, tq bw blog sy :)

Cik Tin said...

dtg balik sini,hee.. dah klik2 dah

Cik Tin said...

gudluck 4 stpm

Anis Zahidi said...

goodluck stpm :) chaiyok2 smoga bjya kurangkan berat badan ..

Nina Maslizza said...

saya pulak nak tambah berat badan

Siti Hajar said...

all the best for the examination! ;)

Aefa Aerisya said...

gud luck utk stpm nanti :)

puteri kasih said...

good luck untuk STPM..do your best :)

FarhanahAdzlan said...

@Cik Tin yg macam form 3 tu kawan saya yg comel tu bukan saya haha :)

Niena Reen said...

good luck stpm ya. buat yg terbaik! hihi, jom sama2 kurangkan lagi berat badan. :D

^^eKaTiKaH^^ said...

dah dekat tu. gdluck ye. hehe. lepas exam baru fikir pasal diet.

Fatanah Khirizan said...

all the best untuk stpm! :)

Sabrina SA said...

Good luck ye kak :D All the best !! :D

Akeyla Azmi said...

kenapa awk buat saya jadi sedey pedey T____T

saya obesiti tauuuuuuuuuu


sobs sobs

FarhanahAdzlan said...

@Akeyla Azmi kita sama2 sedey pedey sebenonya haha saya kena jaga berat badan sbb takut masa depan nanti bnyak pulak pnyakit mendatang. prinsip saya biau badan besar aal sihat :D

Niesa said...

goodluck stpm.. niesa dtg follow awk.. :)

Anis Farhana said...

good luck utk stpm :)

tahniah dpt cpuv :)

Cik Piano said...

goodluck exam STPM sem 1.. akak dah lepas dah.. haha.. ^_^

Aya Zuki said...

good luck stpm..nampak muda je muka..hehe..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum hana.

Lamanya tergamam, stgh jam,ekekeke.

20 hb? Start hari lana punya komen la ni.. do ur best ok.. ^_^

Camna nak jdikan berat bdn normal? Err..makan scra sdrhna? Berhenti sblm knyg, makan kerap tpi dlm kuantiti sdikit..bersenam jgn lupa. Eh, banyak lagi,hehehe.

Nadratul Syazwana said...

Tapi tak nampak chubby punnn. Jgn percaya BMI tu hahaha. Anyway, goodluck tau! :)

Cik Fafa said...

good luck untuk exam! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015