Graduan Terbaik Aliran Sains Tulen Agama

Bismillahirrahmanirrahim^^


Entah kenapa harini terbuka hati nak bukak FB then2 tiba2 kat news feed 
Tengok2 picture kat atas tu..Aku sangat happyy=)Walaupun ianya BUKANNLAH aku..Perempuan didalam gambar tersebut merupakan kawan sekolah rendah aku 6 tahun yang lepas..Walaupun dah tak pernah jumpa beliau sejak 6 tahun lepas tapi aku tetap bangga menjadi kawannya dari jauh=)


Alhamdullilah beliau merupakan graduan terbaik Aliran Sains Tulen Agama di SBPI KUANTAN(INTEK).

Disebabkan die ni dah keluar newspaper harini..Punyalahh bagai nak rak keluar 6.45petang nak beli newspaper..Then2 selak punya selak belek punya belek sampai belasan kali tapi tak jumpa pun page tu..Ciss!
Aku yang rabun or salah beli newspaper?


p/s:Jom ramai2 puasa sunat hari arafah besok!



Dah Baca? Like dan Comment la =)

1 Kata-Kata Pujangga:

Ain Dzaya said...

insyallah lepas nie kamu pulak..belajar rajin2 yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015