Last Update Before SPM !

Bismillahirrahmanirrahim=)   -->KLIK SINI

Agak lama jugak tak hupdate blog ni..Kih3..Diri ni dah bertekadd nak kurangkan segala2 yang melalaikan sebelum spm yang akan tiba 2 Jumaat akan datang..huhuhu..


Dikala budak PMR tengah jawab exam kelas SC SMKJR yang turut bersekolah turut amik exam jugak..Exam ape?Yang pasti bukan PMR laa~Gerak Gempur..Jadi bukan Pelajar Form 3 je yang berhempas pulas dengan otak mereka..Kelas aku jugak..And berita yang "amat menggembirakan" Kelas form 5 yang perlu datang selama SEMINGGU tatkala PMR masih berlangsunh hanyalah KELAS SAYA SAHAJA! Sangat "menggembirakan" bukan?
Budak Form 5 lain semua buat kilang air liur lama sikit kat rumah kitaorang plak HANYA KELAS 5SC BERGERAK GEMPUR!
Tapi takpe..Think Positip..InsyaAllah ini akan mendatangkan kebaikan time SPM nanti=)
So aku amik kesempatan time dorang PMR petang aku turut bersama2 stayback kat sekolah until petang..Walaupun sangat penat..Tabahkann jeelaa hati ini..Boleh jugak amik aura2 dan semangat budak PMR tu kat aku..hahaha~

Dikala kawan2 aku yang lain happy dah dapat 7A-11A time trial SPM haritu,Aku plak bersedih2han sebab akunyer trial SEMUA GRED ada..hohoho..So disebabkan itu TERPAKSALAH menabahkan hati tak on9 dan tak hupdate blog ni~

But I dont know why makin dekat nak SPM makin banyak plak dosa aku buat..Rasa macam nak mati hidup semula jee supaya dah hidup semula tu aku ni suci dari dosa..Cehh..memamng takkan jadila~


 InsyaAllah akan dicuba jugak perbaiki diri ni untuk jadi yang lebih baik dan dapatkan result SPM yang cemerlang..Doakan kejayaan saya=)



Kepada sesiapa yang pernah dapat result cemerlang apa jua exam share2la dekat sini SEGALA tipsnye^^Sharing is caring=)



p/s: Please TERJAH SINI dan TERJAH SINI JUGA!



Dah Baca? Like dan Comment la =)

11 Kata-Kata Pujangga:

~didiey~ said...

good luck dear :)
usaha,doa & tawakkal kepada Allah...
rajin2 buat solat hajat.setiap pagi sebelum pegi sekolah utk jawab exam,buat solat hajat dulu.minta dipermudahkan segalanya...

akak yakin adik akak nie akan berjaya :)

FarhanahAdzlan said...

@~didiey~ thankz atas nasihat sis=)InsyaAllah^^

eimah siti said...

gud luck...moga dipermudahkan mnjawab soalan exam nnt..

Cik Ain said...

hey yu !!! acece bajet ganas hahaha..good luck yeahhh

munirah :) said...

singgah sini :)
gud luck SPM. doakan saya dpt 8A utk PMR juga.

saya follow sini .

Elvy Nellysha said...

good luck ! ^^

SimplySeoul said...

All the best for your upcoming exams. Make use every second of time wisely. It's never too late.

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Shiqin Sunshine said...

hehhe, betul tu, kita kena balance kan dua2 dunia akhirat...exam satu keperluan untuk kebahagian di dunia, walhal kepentingan akhirat juga adalah kemestian... =)

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

naila said...

so, camne spm?? dah fikir lom nak buat ape lepas spm? kat sini ade tipsnya http://bitly.com/Stjlns

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015