Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam


Bismillahirrahmanirrahim=)Disebabkan masa yang terlalu singkat *laasangat*disebabkan SPM tu makin2 la dekat jadi aku sertai segmen jee laa kan senang?Mudah dan cepat..hahaha~
Jadi InsyaAllah jika ada kesempatan masa tu pasti saya terjah semua blog yang join=)
Korang2 doakan saya rajin belajar and2 dapat kejayaan time SPM tau^^Korang2 yang singgah blog ni kalau ada kekurangan blog ni nyatakanlahh kat comment box ye..InsyaAllah akan diperbaiki kekurangannya^^
Jumlah follower setakat ini=)

And2 kalau sudi nyatakan juga korang dari negeri mana^^Saya blogger Selangor:D Sambil BW sambil2 tu boleh berkenalan antara satu sama lain=)





Dah Baca? Like dan Comment la =)

49 Kata-Kata Pujangga:

Eraz Fadli said...

Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

OnE_nIeZuKa said...

hehe.. dari segmen yang sma..
hehhe..saya follow awk..

ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

Zayn said...

Blog sangat lawa,hekhek .
Okey terima kasih awak, hekhek :) . Eh by the way seramai 156 orang peserta (*link ) telah dimasukkan . Rajin rajin blogwalking dan follow mollow ye kat blog peserta lain :) . Boleh rujuk tip tip di blog saya, hekhek .

siti naqiah said...

hye, kite dr segmen yg same..dah folow awk #2626 =)

http://janganhackakulagi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mrs.BuduBilis said...

salam singgah BW sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

MRS Rongoks said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

jum follow saya sampai lebam nak?

cikQue said...

sye follow awk...^_^

Z. Isaac said...

dah follow.. jgn lupa singgah sini dan follow :) http://zaraisaac.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mya said...

salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

Cik Puan Izan❤ said...

comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

jom follow juga ^__^

http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

Lily said...

follow awk.. follow me back
http://sweethoneyzz.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Shasha Yacob said...

asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

Cik CM said...

jalan2 dr segmen yg sme n follow..jom singgah blog cik CM.. :')

http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

mieprosa said...

I'm done following you!
follow me back ;)

Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

roslita thalib said...

singgah n follow ^^

PeekAChuMey ♥ said...

hyee .. peeka pon dary segmen yg sama :) done follow awak ^__^ follow me back yeaa .. hehee :P #2643

http://peekachumey.blogspot.com/

sampaicucuratap said...

follow sini =))
segmen sama
hit me back
http://sampaicucuratap.blogspot.com/

rafflesia said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

iehahfarihah said...

visit sini dari segment yg sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

done FOLLOW here..jemput visit my blog jugak..hehe=p

Engku Muzahadin said...

Singgah & Follow Sini`
Dari segmen yang sama :)
Salam Perkenalan...



http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

pha is said...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

dah pnah follow sini dah.. (n_n)

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Eira Shamiera said...

hai..datang dari segmen yang sama..sudah lama follow sini..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mizzs Ninie said...

Hai,
Saya dari segmen yang sama,
Saya followers anda yang ke-2648
Sila follow saya kembali disini -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Hanna said...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Charliey said...

Done Follow You . . .
Kalau Sudi, Follow Me Back,Okay . . .

http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

ishy77 said...

sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

Nurul Aini said...

Salam, singgah sini dan saya follow juga. :)

http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Khai AngeL said...

Dari segmen yang sama ^^ #2652
Jom singgah tempat Khai :D

http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

Nurfara Hani said...

Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

~PILOT LOVER~ said...

Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z singgah sini..
jemputlah ke blog :)

http://misszberceloteh.blogspot.com

FL blogh0use said...

yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

Dhia Dirham said...

hi n gud luck!
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik. dihasilkan oleh UTeM^_^. kerjasama amat diharapkan.
http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

Anne Vy said...

Hey haii salam kenal, im anne
saya datang dari segmen yang sama

datang sini follow mollow blog kamu
hope tak sombong sombong ya

jom singgah ke blog saya pula

http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

itmeMawarPutih said...

Hai...

Datang dan follow sini dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama dah follow sini if u free follow me k

http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Nur Aina Syafiqah said...

Dari segmen MerepekGila , Ina follow , hit me back k ? :)

http://imdirectionerforever.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

McNa said...

Dr segmen sama, salam kenal
Singgah & follow
http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Dear KHY said...

datang dari segmen yang sama. follow here . jum ke blog saya dan be my follower :)

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam.. hye..
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea ^^
klu sudi follow la skli hehe..

Nur Husna Mohamad Jamil said...

done follow u..jgn lupe singgah n follow me back.. :)

http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Zayn said...

Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

itmeMawarPutih said...

Hai!!!

Datang dari segmen yg sama. Follow sini juga. Maaf lambat dtg ke sini. Salam perkenalan. :)

http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015