Adakah Kebanyakan Perempuan Memandu Secara Berbahaya?

Bismillahirrahmanirrahim :)




Sejak kebelakangan ni kerap terbaca mengenai isu ini iaitu Perempuan memandu kereta/motosikal secara berbahaya. Ini baru screenshot yang sebahagian. Dan setakat ini memang kebanyakan jawapan mangsa eksiden/hampir eksiden majoriti yang memandu secara berbahaya itu perempuan.

Mengapa kebanyakkan yang memandu secara berbahaya itu perempuan?
Kaum hawa, adakah anda setuju dengan statement ini? haha

Mari kita bincangkan mengenai isu ini dan berikan alasan anda :)




Dah Baca? Like dan Comment la =)

6 Kata-Kata Pujangga:

Jari Manis said...

arghh sama sekali x setuju sbb sis JM memandu dgn berhemah hihih

Farrah MF said...

Maybe sebab perempuan cepat distracted kot,..tapi ada je ramai driver wanita yang cekap & berhati-hati :)

Deanna Morni said...

Kdg mmg ada pompuan drive semberono....tp ramai jer sy tgk lelaki memandu mcm !@#$&*... heheheehe

aswadz said...

btol la tu. hahhaa... ehem, gurau je. walaupun kebanyakan yg aku perhatikan macam tu, tapi ada je member perempuan yg berhemah bila memandu. yg lelaki pulak walaupun konon2 nyer hebat memandu, selalu nyer nak tunjuk lagak yg kadang2 boleh datangkan bahaya juga.

so, sebenar nyer terpulang kpd individu itu sendiri.

Aisya Ahamad said...

Sama je dua2, lelaki atau perempuan. Org mcm ni jenis org yg pentingkan diri sendiri. Tak fikir org lain pun.

Kakak Tiri Cinderella said...

Saya pun tak tau fakta sebenar.. Haha
Tapi pada pendapat saya... Sama jer laki pompuan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015