CPUV Bulan Oktober #Nuffnang

Bismillahirrahmanirrahim :)



Jeng Jeng Jeng ;)


Alhamdulillah walaupun sekian lama tak bukak blog ni still lagi ada cpuv yang menyinggah blog ni. Alhamdulillah sangattt2 :)


Blog ni akan still krik krik krik until I finish all my exam. Last year STPM yeahhhhhh ;)
Sepatutnya last exam 6/11 tapi disebabkan ada repeat paper and paper yg repeat tu hari last exam iaitu 26/11 :'( Ini sangat sadis -,-



'If Allah can take away something u never imagined losing, then surely Allah can grant u something u never imagined gaining ;)'

#PrayForMe
#BerjuangHabis-HabisanFinalSem
#ParaSeniorBagiTipsExamPleasee:)


Dah Baca? Like dan Comment la =)

12 Kata-Kata Pujangga:

Nyamuk Terbang said...

wah tahniah2...syok nya lama xupdate tpi still ad BE kan

Nurfatin Liyana said...

tahniah ye.. :) jemput singgah blog Fatin --> http://dreaminglovers.blogspot.com

^_^

sha dhira said...

Tahniah dear :D
SHAD datang balas kunjungan sambil isi tabung nuff farhanah :D

Aqneey ER said...

Salam Jumaat...
Datang bertandang sambil Klik2 nuffnang

Cik Balqis said...

ade nuffnang yg diberi bukan cpuv kita
baca entry saya
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/penjelasan-nuffnang-ada-masalah-cpuv.html

Nao Mei said...

Tahniah dik......banyak juga yg lekat kan

Sara Liyana said...

Best nya banyak CPUV yang dapat, http://azraalyana.blogspot.com/2014/10/first-segmen-sara-liyana.html jemput join

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah :)

Nur said...

Salam'alaik .. Thniah :)
Dlu ada nuffnang tpi tk brape reti so skrg ngn 8share je :D
http://luahansikhilaf.blogspot.com/

Anayizus -SBP- said...

semoga di murahkan rezeki :)

mama 3farhanah said...

Tahniah...banyak masuk tu

Cik Fafa said...

tahniah. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015