Segmen Happy Blogwalking Together-Gether By Miss Fatyn | Statistik Kes Rogol

Bismillahirrahmanirrahim :)


Entri 2 dalam 1 hihi ;)
First sekali pasal Segmen Happy Blogwalking Together-gether By Miss Fatyn. Join sebab tertarik kat dienyer banner dan blog dia walaupun tak suka pink.

Nak Join?Klik Banner itupun kalau sempat sebelum tarikh luput.


Kedua, tentang Statistik Kes Rogol. Jumpa picture ni hasil dari RT orang lain di twitter. Sekarang kan banyak kejadian yang dahsyat berlaku yang tidak ada sifat manusia langsung atau nama sulitnya Tidak berperikemanusiaan.


So girls*termasukdiriini* dan kaum lelaki juga *mungkin* berhati-hati dalam pergaulan. Jaga ikhtilat*PENTING!*. Teman lelaki kedua tertinggi paling banyak mengambil kesempatan. This is prove why boyfriend is also dangerous to us.

Of course tak semua lelaki begitu en =p Time bercinta memang paling indah dan dialah yang terbaik tiada cacat cela. So that girls sentiasalahh berhati2 walau dimana jua anda berada dan pastikan anda ada seni mempertahankan diri hihi




#Like my FACEBOOK. Follow my TWITTER. TQ ;)

Dah Baca? Like dan Comment la =)

13 Kata-Kata Pujangga:

puteri kasih said...

statistik tu memang merisaukan..kita kena sentiasa berhati-hati

p/s selamat bersegmen :)

Cik Mimie said...

Selamat Bersegmen :)

nor nazliana said...

adehh takut tgk..risau pulak ke anak sendiri

Miss Fatyn said...

Thanks join ya.. Wah3, 2 in 1. Mule2 tengok pelik jugak tajuk.. bile miss fatyn ada cite segmen kes rogol.. rhupe2nya 2 in 1 post tajuk lain2. haha.. pape pun nt tunggu 10hb kite bw ramai2..

Ana Lee said...
This comment has been removed by the author.
Ana Lee said...
This comment has been removed by the author.
Ana Lee said...

all the beshh . follow sini.

tagged :D
http://funnyvelove.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

Siti Aisyah said...

Hi! Aisyah membalas kunjungan di sini sambil follow blog ini :D
#3114

btw, trima kasih taw sbb singgah blog Aisyah..hehe..


note : InsyaAllah Aisyah akan cuba join segmen ini ye ;D

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa nnti singgah la ke blog ayu ye... nnti boleh jd follower blog ayu...tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-happy-blogwalking-together.html

Yun Sing said...

Selamat bersegmen :) Statik tu menakutkan tau tak .__. huhuhu~

Najah Mustapa said...

salam :) singgah sambil baca entry

caylencaster ☁ said...

hello ♡

singgah dari segmen yang sama :)

http://eika-amd.blogspot.com/2014/06/segmen-happy-blogwalking-together.html

happy blogwalkin !

Farrah MF said...

selamat bersegmen. akak dtg balas kunjungan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015