Update Bulan Dua - 2 in 1

Bismillahirrahmanirrahim :)


Tengok2 entri bulan lepas. Seketul je? 
Busy gila vaveng bila dah masuk sem 2 --' 
Tajuk pon jadi ntah pape.

Ok. Tutup topik itu. Itu Lumrah sebagai seorang pelajar kan? Baru Tingkatan enam. Belum lagi universiti.

Tengok gambar je boleh?haha *walaupun takde orang nak tengok haha*
Seharian di perpustakaan negara :) Jauh berjalan Makin rentung muka akibat daripada Kajang terlalu panas.

Bukan senang nak tengok gua selfie haha

Love them so much heee <3
Gambar kanan spoil. Dah  tak nampak kehijauanku.

Just nak share Jubah hijau yang sweet tuu boleh beli dengan duit sendiri di page Abaya dan Niqab :) Seriously ikutkan hati nak borong habis semua colour haha Harga sangat berpatutan dan mampu dibeli oleh pelajar sekolah haha

Then tudung tu suka pakai. Baru ada 3 colour. Ni pon rasa macam nak borong habis--' Bezanya tudung tu ada jahit kontra di hujung tudung. Lebih jelas gi usha page Mulawa Fashion. Blog Mulawa Fashion.

Lagi satuu kaler merahh yang menyala+Pink di hujung tudung :)
Seriuslyyy Love it so muchh. Tudung bidang 55 pon ada tapi kena request.

Bila dah takde masa nak cuci2 mata di luar cuci2 mata di dalam rumah je. haha Okayy. Esok sekolah tak boleh taip panjang2 hihi.


Siapa dah biasa shopping online? Share online shop yang best :)



Dah Baca? Like dan Comment la =)

8 Kata-Kata Pujangga:

Sheila Salim said...

assalamualaikum. wahh study lagi ye. semoga sukses dalam study tau. bestnya, kita tak berkesempatan nak sambung belajar after spm dulu. hehe skrg dah nikah, bakal ada baby, hihi lagilah tak terfikir nak sambung balik. muahahhaa ;p

puteri kasih said...

kena gi usha page tu nanti. :)

Siti Hajar said...

Baru bulan februari. Kira baru sebulan lepas masuk Tingkatan 6 la kan? All the best. Rajin2 blajar :)

Cik Yaya said...

salam =)

lawa abaya.... kaler ijau menarik jgk kan hehe

Dzureen Darwis said...

rentung2 pun sweet lagi

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

s h a said...

Rajin dia pg library ye.Comella baju tu.Warna die sweet.Bolehla sis terjah page tu nanti.Selamat study dear. :)

fadh leyanie said...

borongkan kesemua Abaya tu untuk sy..hihi..lama dah tak shopping on9 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015