Tangkap Gambar Kucing Pendek Umur?

Bismillahirrahmanirrahim :)



Dalam phonee memang banyakk gilaasss gambar aksi kucing yang comeell gilaass..Lebih dari gambar tuan punya phone :)


Ini baru separuhh hihi :)


So what do u think about what they thinking about this?

Apa2pun Jodoh Rezeki Ajal Maut ditangan Allah :)




#Pencinta Kucing#


Dah Baca? Like dan Comment la =)

13 Kata-Kata Pujangga:

SyimaSyaz said...

erk... tak kot sbb dulu pun hari2 amik pic kucing mak.. smp skrg hidup lagi.dah umur 12thn.. bln 9 ni amik upsr... hehehe

P#eoniX said...

mungkin kebetulan...nx pandai nak cakap..papepon sedey kalau kucen mati...huhuhuhh!!!!

FarhanahAdzlan said...

@SyimaSyaz alhamdulillah panjang umur hihi :) gud lakk upsr :) baut sehabis baik yg boleh and get 5As :D

@P#eoniX kannn..yess betull tuu bila kuciing mati sedih nak hilang lambat sekali..

Kechek Buzz said...

hahaha....sbnarnye kwn2 ade gak yg ckap cam tu... dulu2 memg x p'cye, tp xthu knpe skrg jd mcm takut lam nk ambik gmbar kucing tu.. sgt gler kt si puteh tu smpai tkut hilang dye..kui3

Chot said...

Orang tua kata...hehe. Kalau kne. Kebetulan je...maut pun bukan urusan kita.. Kucing pun sama jugak...pinjaman cuma..

Umie Artoqiemie said...

Huhu...sedih baca hahaha . Alahhhh, time kucing tu hidup la kite tangkap gambar die kan.

Syida Rasyidah said...

erm.. tak tau laa.. kte pernah tangkap gambar kucing,lepas tu kucing tu meninggal :(

Hanida Moss said...

Zaman dedulu percaya la sbb budak2 lagi. Sekarang ni mcm x reasonable je hehe. Ajal maut di tgn Tuhan, bukan di camera :)

Mieyha Eymma said...

tak kot.Kucing@makhluk Allah mati sebab Tuhan amik nyawa dia. Tak de sangkut paut dengan amik gambar punya lah. Kalau percaya (amik gambar kucing boleh sebab kan dia mati) boleh rosak aqidah.

#sekadar berkongsi ilmu ^_^#

^^eKaTiKaH^^ said...

ade dengar juga. tapi semua itu tak semestinya. semua itu ketentuanNya :)

tenku butang said...

Teman selalu jea amik gambo kucen2 teman.. ada yg hidup lama lagi ada leaa.. ajal maut d tgn tuhan..

Tp teman pnh dilarang amik gambo ank kucen kwwan teman.. tp teman tetap jgk nk amik.. 2 hari pastu kwn teman gitau kucen dia dh mati.. terasa mcm diorg slh kan teman pun ada.. sedey..

chicken_floss said...

wah panjang umur kucing syima..harap kucing sy pun pjg umur..sbb setiap kali ap dia buat pun sy amik gmbr..:)

chicken_floss said...

Oh sy rs mcm tak kot, sbb ajal n maut di tangan Tuhan, kate org dulu2 ni kene pk dua kali sbb somehow just diorg nak takutkan kita je..macam contoh jangan sapu sampah malam hari.tak baik. tapi actually dulu kan xde elektrik, susah nak sapu malam hari..xtaulah ini mak sy yang bcorkan rhsia ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015