Rezeki Allah Ada Dimana-Mana :)

Bismillahirrhmanirrahim :)


Wow! Agak lama blog tak berhupdate. Yelaa internet kan macam hidup taknak mati tak mau pulak die-,-

Ok! Sekarang ni mood budak2 batch 95 melangkah setapak lagi untuk menyambung pelajarannya*cewahh ayaaaatt*


Sangat2 gembira tahap tenuk dengar mereka yang mau ke UK US JEPUN MESIR JORDAN..Sampai meleleh hingus*over*

Walaupun itu bukanlah aku..Happy laa kan :)

Tapi ada jugak terselit dalam hati ni menyesal gila vaveng tak belajaq betoi2 time SPM.. Tengok sekarang nak dapat U kat Malaysia pun susah-,-

Tapi takpelahh insyaAllah rezeki Allah ada dimana2 :)

Kadang2 rasa macam nak menangis bila kawan2 makin jauh..Jauh sebab sambung belajar:'(

Tadi call BFF borak kat phone sampai 1 jam 24 minit 27 saat..Itu baru berpisah dari Bangi ke Kajang. Bila dia dah sambung belajar ke Jordan tak tau lahh...........

Muka makin BAM BAM ! Masing2 dah sambung ke matrics.

Intipati yang dapat borak ka phone sampai satu jam tu ialah Jangan putus asa dengan rahmat Allah kerana kita hidup sekarang kerana rahmat Allah. Kita masih bernafas dan masih mampu makan choki2 juga kerana rahmat Allah :)


Nota kat bawah: Apabila masuknya bulan 6 maka genaplah 7 bulan ternak lemak di rumah dan otak makin berkarat-,-


Dah Baca? Like dan Comment la =)

14 Kata-Kata Pujangga:

Lissa LaLissa said...

betul. rezeki ada di mana2., hee.. sedihkan pisah ngan kawan2.. jauh2 pulak tuu .. >.<

Insyaz Arj said...

Rezeki Allah ada di mana2 tapi, peluang yang ada di depan mata (untuk menuntut ilmu Allah) kalau tak digunakan sebaiknya.... Tolak rezeki namanya....

faie mohamad said...

nak berjaya xsemestinya pegi oversea kan.. huhu.. yg pnting kita titipkan usaha dan keinginan dlm pelajaran. Insyaallah kejayaan bakal mengiringi ;)

best of luck. All the best!

xila dot said...

tape rezeki ada dimanamana....tp kalo nk sambung harap fkir betui2 tau XD

Lynn Zulkarnain said...

Kat mane-2 pun insyaallah boleh berjaya. Yg penting usaha dan doa :)

FarhanahAdzlan said...

@Lissa LaLissa kannnn..xpe nanti dapat kawan baru hahaha

@Insyaz Arjmaybe peluang tu belum tiba lagi untuk saya..camner nak tolak terima pun belum lagi haha

@faie mohamadyeahh betull tu :) thankz akak :)

@xila dotyeahh dah fikir sampai dah hangus lebur dah ni haha

@Lynn Zulkarnain yeahh betull tu :)

Mimi Azirah said...

Betul tuh dik..rezeki de kat mane2...mgkin rezeki kite kat tpt len ke

^^eKaTiKaH^^ said...

insyaAllah dik, ada rezeki adik tu. mungkin bukan sekarang, esok lusa ke. ape2 pun gdluck ok :D

Ain Dzaya said...

tahniah untuk kawan2..bestnyer dapat peluang pergi oversea..bukan senang tau,,tak semua orang ada peluang gitu...

Teacher Basariah said...

takpe dik..yang penting ada usaha untuk memajukan diri..(^_^)

Aujinz said...

jangan putus asa, teruskan usaha..dan tawakkal
(^_^)v

salam singgah sini.

fiza saiza said...

tak kira belajar dimana pun..
yang penting ilmu yang diperolehi di manfaatkan sebaik mungkin :)

Cik Kay Jue said...

insya Allah.. rezeki untuk adik ada.. tak kisah la belajar kat mana sekali pun.. yang penting kita ada semngt nk smbng belajar.. kan? >_<

Cik Kay Jue said...

insya Allah.. rezeki untuk adik ada.. tak kisah la belajar kat mana sekali pun.. yang penting kita ada semngt nk smbng belajar.. kan? >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015