Dulu Cakap Lain Sekarang Cakap Lain Plak!


Perangai angah aku..
DULU CAKAP LAIN,SEKARANG CAKAP LAIN..ggrr~

SEBELUM PMR
ANGAH:"Result percubaan kau ni teruk giler la...
Ada harapan ke nak lawan result aku ni..Kalau kau PMR dapat teruk gak..
Jangan mimpi lah kau nak lawan result angah time SPM nanti..
(result PMR die bkan gempak mana pon..5A2B1C)

23DIS2010>RESULT PMR KELUAR<

Aq: hello..aslmkm..angah..guess what i want to say to u now..??
(haha..cam terer je BI aq..ngan angah aq..xpe..)
Angah: ape die...xtau la..
Aq: wat2 xtau plak..xpelarh...kakak nk ckap kak niyh lg hebadd dr angah..angah dh kalah..piirrrahhh....angah dh xleyh nafikan..haha..jd angah kene blanja kakak mkan chicken chop...esok juga kakak tuntut...
(aq memang suka belagak ngan abang2 aq jerr..kt orang laen xtau...)
Angah: hah..!!ye ke..??brape..??hebadd sngat ke keputsan kau tu...
Aq: memang punn lbeyh hebed dr angah..kakak dpat tuutttt(drahsiakn)...jd angah kene blanja kakak makan chicken chop..kakak tau angah kaya kan2 skarang...
Angah: Yer la..nnti angah blanja kakak...


Cerita pasal PMR aq..Kat SINI..di SINI..dan diSINI..


8JULAI2011
Aku: Bila angah nak belanja kakak cikencop ni..??
Angah: Alah..result 5A je nk suro belanja plak..
Aku: Aku 6A la..Sengaja la tu..
Angah: Bukti?
Aku: Kau orang FIRST yg tau result aq..Leyh buat2 lupa plak..
NAH AMIK KAU BUKTINYER..

Angah: Result PMR ni xpenting..SPM buat elok2..
Kau nak mntak U pun nnti xpakai bnda ni..

Aku:Kalau aku berjaya dapat keputusan cemerlang SPM...
Aku mintak motor sebijik kat kau,,

Angah:Jangan cakap je..Dah jadi baru cakap..

Aku:Kau pun sama..Dulu janji nak belanja cikencop kalau result aku bagus dari kau..Sengaja la tu..



p/s>Perangai ABANG2 yang ada ADIK mcam ni ke?


Dah Baca? Like dan Comment la =)

7 Kata-Kata Pujangga:

FaTinFiRDaUs said...

haha.. macam macam kan..

FYA PELANG! said...

sabar sabar :)

syaz@rozelt said...

hebakk jugak result tuh..taniah deq~

miss lyzeer said...

cantiknya result..=)

aswadz said...

nak save duit ar tuh. hehehe...

Domo Mega said...

wah...bagus3...tahniah3...bestnya kalau cemerlang dlm PMR...saya ni x tau apa nasib...taon dpn bru saya PMR...InsyaALLAH saya akn buat yg t'baik...saya nk dpt result mcm kakak sulung saya...skarang dia duduk dkt UIA...masa PMR dlu...dia dpt 8A1B....hihi...nk t'berak je saya dgr result die...saye ni ntah nasib PMR camne...doakan saya supaya saya dpt result gempak mcm kak n kakak saya ^_^

FarhanahAdzlan said...

@Domo Mega trimakasih..tp result sya xsegempak kakak awak..ni blum tntu sya cemerlang result spm..insyaallah dpat yg trbaek klau usha lebeyh..jgan lupa minta pertolongan dr Allah k..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015