Shopping Buku For Free

Bismillahirrahmanirrahim :)


Alhamdulillah kalini dapat voucher buku 250 hinggit dapat digunakan untuk kegunaan sendiri walaupun satu vaucher telah diserahkan kepada cikgu. Before this all voucher kasi kat cikgu sebab kena beli buku for sem 2 --'

Tapi satu benda yang amat menyedihkan ialah time nak beli tu baru perasann tak bawak ic -,- Last2 pakai vaucher kawan. Membeli belah pada ketika itu dengan rasa tiada kepuasan. sebab pakai vaucher orang.

Ini jee 'hasil tangkapan' di MPH Mid Valley. 
Kena sedar diri laa kann pakai vaucher orang hee~


So sekarang ni tengah baca dua buku ni. Sangat memberi inspirasi.

 

Kajian membuktikan orang Malaysia secara puratanya hanya membaca dua buah buku SETAHUN. Mari kita sama2 membuktikan bahawa kita buka tergolong dalam golongan yang itu ;)

Apa tajuk buku yang korang sedang baca sekarang? Or any books yang interesting?Any genre.


Think Positive and Positive things will happen. InsyaAllah :)


Dah Baca? Like dan Comment la =)

6 Kata-Kata Pujangga:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

beruntung korang skrg dik...ahkak dulu,ikat perut gak la nak beli buku punya pasal time study,huhu.

puteri kasih said...

kalaulah dapat voucher...memang kak puteri shopping buku dengan gembiranya..hehe

budak said...

bestnye buku2 tu semua..nak kl noir..hehe..buku ammar tu dah ade tp xhabis baca lg :)

FarhanahAdzlan said...

@YaYaNsMuM a.k.a YM tapi rasanya itu yg mendatangkan lebih kepuasan sbb kita beli sendiri dengan hasil titik peluh sendiri :)

@puteri kasih yeahhh sama jugakk dengan saya. kalau boleh duk kedai buku berejam lamanya pon no hal hihi

@budak tunggu saya habis baca haha buku ammar tu banyakk memberikan inspirasi terasa kerdil diri ni huhu

Cik Yaya said...

buku yang bagus..motivasi utk diri..^_^

ct kektus said...

hari tu pon mintak sikit kat adik punya voucher buku ni sebab dah akak dah habis beljar tak dpt dah boucer ni lagi. hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015